Αριστεύω & Επιβραβεύομαι

Γραπτός διαγωνισμός χορήγησης υποτροφιών

Τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ μέσω του γραπτού διαγωνισμού υποτροφιών επιλέγουν και επιβραβεύουν τους άριστους.

Κάθε χρόνο χορηγούν 30 υποτροφίες σε μαθητές που θα φοιτήσουν στην Β΄τάξη Γενικού Λυκείου. Οι νικητές επιλέγονται με βάση τα αποτελέσματα ενός απόλυτα αδιάβλητου διαγωνισμού, που διενεργείται στους χώρους των εκπαιδευτηρίων ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, σε επιλεγμένη ύλης της Α΄Λυκείου.

Οι υποτροφίες ισχύουν για το σχολικό έτος 2020-2021.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, τη 1 Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στα εκπαιδευτήρια των Φροντιστηρίων ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ.

Όσοι/ες επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες

Γραπτός Διαγωνισμός

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ: Αριστεύω και επιβραβεύομαι

ΜαθητήςΚηδεμόνας

ΣχολείοΕπιθυμώ να μετέχω στα μαθήματα δωρεάν προετοιμασίας για τις εξετάσεις υποτροφιών της Β΄Λυκείου
Αποδέχομαι τους όρους ιδιωτικότητας

Στο πλαίσιο των εξετάσεων για τις υποτροφίες της Β΄Λυκείου, οι υποψήφιοι μπορούν να αιτηθούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα δωρεάν προετοιμασίας στα εξεταζόμενα μαθήματα. Η φοίτηση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των Φροντιστηρίων ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, μετά τη λήξη του σχολικού έτους και στο διάστημα από 10 μέχρι και 30 Ιουνίου 2020. Η παρακολούθηση των μαθημάτων θα συμβάλλει τόσο στην εξοικείωση των μαθητών με την εξεταστική δοκιμασία του διαγωνισμού των υποτροφιών, όσο και στην προετοιμασία τους για τις ενδοσχολικές εξετάσεις.