Αριστεύω & Επιβραβεύομαι

Γραπτός διαγωνισμός χορήγησης υποτροφιών

Τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ μέσω του γραπτού διαγωνισμού υποτροφιών επιλέγουν και επιβραβεύουν τους άριστους.

Κάθε χρόνο χορηγούν 50 υποτροφίες σε μαθητές που θα φοιτήσουν στην Β΄τάξη Γενικού Λυκείου. Οι νικητές επιλέγονται με βάση τα αποτελέσματα ενός απόλυτα αδιάβλητου διαγωνισμού, που διενεργείται στους χώρους των εκπαιδευτηρίων ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, σε επιλεγμένη ύλης της Α΄Λυκείου.

Οι υποτροφίες ισχύουν για το σχολικό έτος 2021-2022.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, τη 1 Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στα εκπαιδευτήρια των Φροντιστηρίων ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ.

Όσοι/ες επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες

Γραπτός Διαγωνισμός

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ: Αριστεύω και επιβραβεύομαι

ΜαθητήςΚηδεμόνας

ΣχολείοΕπιθυμώ να μετέχω στα μαθήματα δωρεάν προετοιμασίας για τις εξετάσεις υποτροφιών της Β΄Λυκείου
Αποδέχομαι τους όρους ιδιωτικότητας

Στο πλαίσιο των εξετάσεων για τις υποτροφίες της Β΄Λυκείου, οι υποψήφιοι μπορούν να αιτηθούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα δωρεάν προετοιμασίας στα εξεταζόμενα μαθήματα.Η φοίτηση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των Φροντιστηρίων ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, μετά τη λήξη του σχολικού έτους και στο διάστημα από 10 μέχρι και 30 Ιουνίου 2020. Η παρακολούθηση των μαθημάτων θα συμβάλλει τόσο στην εξοικείωση των μαθητών με την εξεταστική δοκιμασία του διαγωνισμού των υποτροφιών, όσο και στην προετοιμασία τους για τις ενδοσχολικές εξετάσεις.