“Στα θρανία με την TV100” από τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ !

Αμέσως μετά την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης για αναστολή της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών μονάδων στις 11 Μαρτίου του 2020, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τα φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν, υπό τη μορφή χορηγίας, μια σειρά δίωρων τηλεοπτικών μαθημάτων για όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα της Γ΄ Λυκείου.

Η τεχνογνωσία των φροντιστηρίων ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ στην οργάνωση εξ αποστάσεως μαθημάτων, η εμπειρία και το επιστημονικό κύρος των εκπαιδευτικών μας, οι άριστες εγκαταστάσεις και ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός, η αυθεντικότητα και η ποιότητα της διδασκαλίας μας αποτέλεσαν τα εχέγγυα για την επιτυχία της πρωτόγνωρης αυτής προσπάθειας. Οι διαδραστικές οθόνες αφής νέας γενιάς, τα αναγνωρισμένα βιβλία των εκδόσεών μας, το πρωτοποριακό εκπαιδευτικό λογισμικό και η άριστη υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτουμε, και την οποία χρησιμοποιούν οι καθηγητές μας καθημερινά στα εκπαιδευτήριά μας, συνέβαλαν στην επιτυχία του εγχειρήματος. Με ελάχιστη προετοιμασία και υπό πίεση χρόνου, καταφέραμε να προσφέρουμε πάνω από 60 ώρες ποιοτικού τηλεοπτικού προγράμματος σε όλα τα μαθήματα των Θετικών Σπουδών, των Ανθρωπιστικών Σπουδών, των Σπουδών Υγείας καθώς και των Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, αξιοποιώντας πρότυπο εκπαιδευτικό υλικό και σύγχρονα συστήματα τηλεκπαίδευσης. Τα μαθήματα αυτά προβλήθηκαν από το δημοτικό σταθμό TV 100 σε καθημερινή βάση από τις 14 Μαρτίου μέχρι τις 12 Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία και υψηλή τηλεθέαση.

Τις δύσκολες αυτές ημέρες της πανδημίας, πριν ακόμη αρχίσουν τα εξ αποστάσεως μαθήματα του ΥΠ.Ε.Π.Θ, ο Δήμος Θεσσαλονίκης μας τίμησε, μας εμπιστεύτηκε και μας ανέθεσε την υποστήριξη των μαθητών της Γ΄ Λυκείου. Σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς να υπολογίσουμε κόπο, χρόνο και κόστος και θέλουμε να πιστεύουμε ότι βοηθήσαμε τα μέγιστα. Με την πρωτοβουλία αυτή, χιλιάδες μαθητές της Θεσσαλονίκης, καθώς και διαδικτυακά όλης της Ελλάδας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων από την καλύτερη εκπαιδευτική και συγγραφική ομάδα της πόλης μας.

Χαιρετίζουμε τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα και δηλώνουμε πάντα έτοιμοι, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης, να συμβάλλουμε ανιδιοτελώς προς τον κοινό στόχο της αναβάθμισης της εκπαίδευσης, της παιδείας και του πολιτισμού.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα τηλεοπτικά μας μαθήματα στο κανάλι μας στο you tube, όπως μεταδόθηκαν από την ΤV 100 του Δήμου Θεσσαλονίκης, ή να επιλέξετε ενδεικτικά κάποια από τα παρακάτω μαθήματα:

Νεοελληνική Γλώσσα

Νεοελληνική Λογοτεχνία

Φυσική

Αρχαία Ελληνικά (Αδίδακτο)

Πληροφορική

Μαθηματικά

Ιστορία

Οικονομία

Χημεία

Αρχαία Ελληνικά (Διδαγμένο)

Βιολογία

Κοινωνιολογία

Κοινοποίηση: