Προετοιμασία για Έλληνες του εξωτερικού

Από την Ελλάδα …
για κάθε Έλληνα …
σε κάθε γωνιά της γης

Η πρωταγωνιστική παρουσία των φροντιστηρίων ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ στον χώρο της εκπαίδευσης εδώ και 59 χρόνια εγγυάται την επιτυχία και στις εξετάσεις των Ελλήνων του εξωτερικού. Το άρτια καταρτισμένο και πλήρως εξοικειωμένο με τις νέες τεχνολογίες ανθρώπινο δυναμικό, οι ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες εξ αποστάσεως (e-learning) μαθημάτων εξοπλισμένες με τεχνολογικά μέσα αιχμής που μηδενίζουν την απόσταση και το υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό υλικό σε βιβλία και ψηφιακά βοηθήματα, καθιστούν την εκπαιδευτική διαδικασία μοναδική εμπειρία.

Εξ αποστάσεως Διδασκαλία

Ο μαθητής παρακολουθεί on-line τα μαθήματά του με τη χρήση σύγχρονης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης. Παρέχεται έτσι η δυνατότητα άμεσης, ζωντανής και συνεχούς επικοινωνίας με τον διδάσκοντα καθηγητή καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Το e-learning των Φροντιστηρίων ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ μηδενίζει τις αποστάσεις, φέρνει την κορυφαία ομάδα καθηγητών στο σπίτι σας, αποτελεί τη σίγουρη λύση για την προετοιμασία των Ελλήνων του εξωτερικού και εγγυάται την επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

e-learning
Baharaki Maria

Οι καθηγητές μας

Πρωτοπόροι, δημιουργικοί, αληθινοί δάσκαλοι. Αυτό ήταν το όραμα του ιδρυτή μας πριν 59 χρόνια. Να δημιουργήσουμε μια εκπαιδευτική κοινότητα όπου άριστοι εκπαιδευτικοί, με υψηλού επιπέδου ικανότητες θα μεταφέρουν γνώση σε νέους ανθρώπους, που θέλουν να προχωρήσουν και να πετύχουν. Αυτό το όραμα υπηρετούμε μέχρι σήμερα.

13 ΠΑΠ νύχτα οθόνη Min1

Η πορεία

Εδώ και 59 χρόνια τα εκπαιδευτήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ αποτελούν με την πορεία τους έναν πυρήνα πνευματικής ακτινοβολίας και εκπαιδευτικής προσφοράς, που σέβεται και στηρίζει τους στόχους της νέας γενιάς. Αγκαλιάζουν το σύγχρονο, αναζητούν το καινούριο αλλά πατούν σε γερά θεμέλια, που τέθηκαν χρόνο με το χρόνο, πάντα στις βάσεις της δικής τους παράδοσης, που έχει αφήσει το στίγμα της στα εκπαιδευτικά πράγματα του τόπου μας. Στα εκπαιδευτήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ ο κάθε μαθητής μπορεί να ανακαλύψει τις δυνάμεις του και να αποδώσει τα μέγιστα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχουμε ταυτιστεί με τις περισσότερες πρωτιές, σε όλες τις σχολές, ενώ συνεχίζουμε να αποτελούμε την πρώτη επιλογή των καλύτερων μαθητών καθώς και των Ελλήνων του εξωτερικού.

Το παρόν

Αυτή είναι η διαδρομή που έχουμε χαράξει και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με απόλυτη συνέπεια. Νιώθουμε πραγματικά δικαιωμένοι για τη διαχρονική αποδοχή της εκπαιδευτικής μας μεθόδου, των εκδόσεών μας, τη σταθερά ανοδική πορεία των επιτυχιών μας, αλλά πρώτα και πάνω από όλα, για τις αρχές και τις αξίες που υπηρετούμε με συνέπεια στα 59 χρόνια της εκπαιδευτικής μας διαδρομής.

18 ΘΕΡΜΗ 4Ηd Min
I. M1 Min

Το μέλλον

Είμαστε περήφανοι για την προσφορά και την προσπάθεια όλων μας και συνεχίζουμε με αποθέματα γνώσης και πείρας, πλούτο υποδομής ανεξάντλητο και το βλέμμα μπροστά, να είμαστε με αληθινή αγάπη και ενδιαφέρον για κάθε μαθητή μας, πάντα εκεί, όταν αυτός μας χρειάζεται. Για όσους λοιπόν αναζητούν το καλύτερο, τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, έτοιμα από καιρό, ξέρουν τον τρόπο και εξασφαλίζουν την επιτυχία, εκφράζοντας την εκπαίδευση στις καλύτερες στιγμές της.

Baxarakis Stamp Blue
Elearning 2