Δυτική Θεσσαλονίκη

Τα φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ λειτουργούν στη Δυτική Θεσσαλονίκη από το 2004. Το 2016 δημιουργείται το µεγαλύτερο και το πιο σύγχρονο εκπαιδευτήριο της πόλης στο πιο κεντρικό σημείο της ∆υτικής Θεσσαλονίκης, εξυπηρετώντας με άμεση γειτνίαση τους μαθητές του Ευόσμου, του Ελευθέριου Κορδελιού, της Σταυρούπολης, της Ηλιούπολης, της Νικόπολης, της Νέας Πολιτείας, της Μενεμένης και των Αμπελοκήπων.

Στον 4ο όροφο ενός σύγχρονου νεόδμητου κτηρίου στεγάζονται οι υποδειγµατικές εγκαταστάσεις των φροντιστηρίων ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ που περιλαµβάνουν 16 αίθουσες διδασκαλίας, 3 αίθουσες συνεδριάσεων, 3 γραφεία διεύθυνσης, αίθουσα Γραμμικού και Ελεύθερου Σχεδίου, αίθουσα Η/Υ, γραµµατειακής υποστήριξης και βοηθητικούς χώρους.

Δυτική Θεσσαλονίκη

Καραολή & Δημητρίου 149, Εύοσμος
2310 700 103
2310 778 040
evosmos@baharakis.gr

Το εκπαιδευτήριο διαθέτει ακόµη, ένα πρότυπο αµφιθέατρο 60 θέσεων για εκδηλώσεις µε υπερσύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισµό, κεντρικές ηχητικές εγκαταστάσεις και Wi-Fi υψηλών ταχυτήτων. Οι αίθουσες είναι πλήρως εξοπλισµένες µε βιντεοπροβολείς υψηλής ανάλυσης και διαδραστικούς πίνακες αφής, ενώ οι µαθητές µπορούν να µελετήσουν και να αξιοποιήσουν αποδοτικά τον χρόνο τους σε ένα µοντέρνο και ευρύχωρο αναγνωστήριο (coffee library).
2 ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ Min
3 ΔΙΑΜΑΝΤΗ Min