Στελέχη Διοίκησης

Στελέχη Διοίκησης

Η ομάδα διοίκησης του εκπαιδευτικού μας οργανισμού έχει αναλάβει την υποστήριξη των μαθητών, των γονέων  και των καθηγητών κατά την υλοποίηση του καθημερινού διδακτικού έργου.  Με την γνώση τους, την εμπειρία τους και την υπευθυνότητα τους, καταφέρνουν όχι μόνο να καλύψουν τις ανάγκες οργάνωσης και διοίκησης αλλά και να αποτελέσουν το κέντρο αναφοράς σε κάθε εκπαιδευτήριο.

Αρμένης Στέφανος

Διοικητικός - Οικονομικός Διευθυντής
Οι γονείς, που για όλα αυτά τα χρόνια βρέθηκαν στο δρόμο μου σε μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους -στη σκληρή δοκιμασία των παιδιών τους κατά...

Αρμένης Στέφανος

Διοικητικός - Οικονομικός Διευθυντής
Οι γονείς, που για όλα αυτά τα χρόνια βρέθηκαν στο δρόμο μου σε μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους -στη σκληρή δοκιμασία των παιδιών τους κατά την προετοιμασία τους για τις Πανελλαδικές εξετάσεις- έχουν όλοι ανεξαιρέτως μια θέση στην καρδιά μου…

Γεννήθηκα στα Γιαννιτσά το 1960. Εργάζομαι από τον Μάιο του 1983 ανελλιπώς στα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ. Στην αρχή της επαγγελματικής μου διαδρομής μού ανατέθηκε η θέση του υπεύθυνου Γραμματείας και Δημοσίων Σχέσεων. Από το 2003 και μέχρι σήμερα κατέχω τη θέση του Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών όλου του Οργανισμού. Από την πρώτη στιγμή της πορείας μου βρέθηκα δίπλα στον θεμελιωτή αυτού του φροντιστηριακού θαύματος, τον Μιχάλη Μπαχαράκη, έναν άνθρωπο που αποτέλεσε για μένα πρότυπο εργατικότητας, ευφυΐας και ανθρωπιάς και μου ήταν σαν πατέρας. Σήμερα αγωνίζομαι με ειλικρινή αγάπη και πάθος για την εξέλιξη των Φροντιστηρίων μας στο πλευρό του άξιου διαδόχου του, του Ιωάννη Μπαχαράκη, ο οποίος με άοκνη ενεργητικότητα ανέπτυξε τον Οργανισμό στα σημερινά του δεδομένα. Είμαι περήφανος που όλα αυτά τα χρόνια εργάζομαι και πορεύομαι με σιγουριά και ασφάλεια σε ένα άψογο εργασιακό περιβάλλον, νιώθοντας το χώρο της εργασίας μου και τα πρόσωπα που με περιβάλλουν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.
Στον ελεύθερο χρόνο μου, που λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών μου δυστυχώς είναι λιγοστός, μου αρέσει να αθλούμαι. Εξάλλου, έχω αφιερώσει παράλληλα με την εργασία μου πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Ήμουν επαγγελματίας τερματοφύλακας στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στην Α΄ Εθνική, καθώς και σε ομάδες της Β΄ και Γ΄ Εθνικής, ενώ έχω αγωνιστεί και με την Εθνική Ελλάδος των Νέων. Για αυτή μου την αγάπη στο ποδόσφαιρο βρέθηκα στις Η.Π.Α. με επαγγελματικό συμβόλαιο, παράλληλα όμως ακολουθούσα και σπουδές στο αντικείμενο των Δημοσίων Σχέσεων. Είμαι παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών.

Λιοτόπουλος Θεολόγος

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός M.Sc.E.E., M.B.A.

Project Manager
Σε μια εκπαιδευτική διαδικασία «χωρίς όρια», χρονικά και χωρικά, (“Education Beyond”…limits) το «Αἰὲν Ἀριστεύειν» και η «Διά Βίου Μάθηση» αποτελούν παρακαταθήκες και κινητήριες δυνάμεις για τη μεγιστοποίηση...

Λιοτόπουλος Θεολόγος

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός M.Sc.E.E., M.B.A.

Project Manager
Σε μια εκπαιδευτική διαδικασία «χωρίς όρια», χρονικά και χωρικά, (“Education Beyond”…limits) το «Αἰὲν Ἀριστεύειν» και η «Διά Βίου Μάθηση» αποτελούν παρακαταθήκες και κινητήριες δυνάμεις για τη μεγιστοποίηση του εκπαιδευτικού αποτελέσματος. Προς την κατεύθυνση αυτή συμπράττουν τόσο το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό όσο και οι μαθητές-εκπαιδευόμενοι των Εκπαιδευτηρίων ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ.

Με την ιδιότητα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (1991), έχοντας αποκτήσει το πρώτο μου μεταπτυχιακό τίτλο (Master of Science in Electrical Engineering-M.Sc.E.E.) από το Πανεπιστήμιο του Wisconsin – Madison των USA (1993), διεύρυνα τις εκπαιδευτικές μου «ανησυχίες» και στον τομέα των Παιδαγωγικών Σπουδών με την απόκτηση του πτυχίου της Παιδαγωγικής Σχολής ΣΕΛΕΤΕ/ΠΑΤΕΣ Θεσσαλονίκης (1996), ενώ στη συνέχεια απέκτησα και την ιδιότητα του Οικονομολόγου, με τον μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Executive ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (2005), εφαρμόζοντας στην πράξη πιστά, από πολύ νωρίς, το «Αἰὲν Ἀριστεύειν» και τη «Δια Βίου Εκπαίδευση».
Με τα εφόδια αυτά ως βασικά ανέπτυξα στην πορεία, από το 2000 και μετά, μια πολυσήμαντη επαγγελματική δραστηριότητα, ως Διευθυντικό στέλεχος μικρών και μεγάλων καινοτόμων εταιρειών, που είχαν ως κύριο γνώμονα την ανάπτυξη και εμπορική εκμετάλλευση καινοτόμων τεχνολογικά προϊόντων και υπηρεσιών (Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της εταιρείας SBOING.net, Αναπληρωτής Διευθυντής & Διευθυντής Εκπαίδευσης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδας, Διευθυντής Ανάπτυξης & μέτοχος της εταιρείας LAMDA Electronics SA, Διευθυντής του τμήματος Management Consulting της ΑΤΛΑΝΤΙΣ Συμβουλευτική ΑΕ, Διευθυντικό στέλεχος στις εισηγμένες στο ΧΑΑ εταιρείες COMPUCON A.E. (Δ/ντής Τηλεματικής), MLS Πληροφορική Α.Ε. (Δ/ντής Πωλήσεων Β2Β) και Unit Leader Τηλεπικοινωνιακών Συμβούλων στον ΟΤΕ Α.Ε).
Οι πολλαπλές εμπειρίες όλων αυτών των ετών σε συνδυασμό με τη συγγραφή από πλευράς μου μεγάλου αριθμού καινοτόμων επιχειρηματικών σχεδίων (Innovative Business Plans), πολλά εκ των οποίων έχουν βραβευτεί και διακριθεί, μου έδωσαν τη δυνατότητα, από πολύ νωρίς, να ασχοληθώ ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Project Manager με μεγάλα και απαιτητικά έργα Νέων τεχνολογιών και έργα Αναδιοργάνωσης Δομών Εκπαιδευτικών Μονάδων.
Στα πλαίσια αυτά, με ιδιαίτερη χαρά ανέλαβα ως Project Manager στα Εκπαιδευτήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ την εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση, με εστίαση στις τεχνολογίες της Σύγχρονης και Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης (Synchronous & Asynchronous E-Learning), έχοντας αποφασίσει έτσι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην υλοποίηση του οράματος της Διοίκησης για μια Εκπαίδευση «χωρίς όρια»…

Μαυρίδης Χαράλαμπος

Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

Υπεύθυνος Προετοιμασίας Αθλητικών Δοκιμασιών - Υπεύθυνος Γραμματείας
Στον αθλητισμό θέτουμε στόχους, ξεπερνάμε τα όρια και γευόμαστε τη χαρά της επιτυχίας, κάτι που στα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ καταφέρνουμε κάθε χρόνο.

Μαυρίδης Χαράλαμπος

Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

Υπεύθυνος Προετοιμασίας Αθλητικών Δοκιμασιών - Υπεύθυνος Γραμματείας
Στον αθλητισμό θέτουμε στόχους, ξεπερνάμε τα όρια και γευόμαστε τη χαρά της επιτυχίας, κάτι που στα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ καταφέρνουμε κάθε χρόνο.

Γεννήθηκα στην Τούμπα Σερρών και από την παιδική μου ηλικία αγάπησα τον αθλητισμό. Ως φυσική συνέχεια ήρθαν οι σπουδές μου στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, από όπου αποφοίτησα το 2000. Την ίδια χρονιά ξεκίνησα και την προπονητική μου καριέρα στο ποδόσφαιρο. Από τότε έχω ασχοληθεί ενεργά με τα τμήματα υποδομής και τις ομάδες νέων πολλών συλλόγων. Εργάστηκα ως προπονητής, υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και τεχνικός διευθυντής στις ομάδες νέων κατά σειρά του Ηρακλή, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Άρη και του ΠΑΟΚ. Επίσης έχω εργαστεί ως γυμναστής για τρεις σαιζόν (2009-2011) στην ποδοσφαιρική ανδρική ομάδα του Ηρακλή. Παράλληλα, από το 2004 συνεργάζομαι με τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ αναλαμβάνοντας την προετοιμασία για τις αθλητικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και για τα Τμημάτων Φυσικής Αγωγής. Η προπονητική επαφή κάθε χρόνο με τους εφήβους που ετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία για μένα, καθώς βιώνω μαζί τους την αγωνία τους για την επιτυχία. Ταυτόχρονα όμως, η χαρά του αθλητισμού έρχεται να τους προσφέρει μία διέξοδο και εκτόνωση στην καθημερινή πίεση της μελέτης και αυτό με κάνει να νιώθω τυχερός που βρίσκομαι μαζί τους όχι στην αίθουσα αλλά στον στίβο της προπόνησης. Η ζωντάνια τους, η καλή διάθεση, η αισιοδοξία και η δύναμή τους αποτελούν τα ισχυρότερα κίνητρα για μένα προκειμένου να τους προετοιμάσω με τον καλύτερο τρόπο μέσα από συνεχείς προπονήσεις και δοκιμαστικά τεστ επιδόσεων.

Ταραμπέκη Μαρία

Γεωγράφος - Graphic Design

Υπεύθυνη Γραμματείας
Στην επιτυχία φτάνεις πλέον όχι μόνο με ποιοτική προσπάθεια αλλά και με ευελιξία ανανεώνοντας τη στοχοθεσία σου και θεωρώντας την όποια αποτυχία στη δύσκολη διαδρομή σου...

Ταραμπέκη Μαρία

Γεωγράφος - Graphic Design

Υπεύθυνη Γραμματείας
Στην επιτυχία φτάνεις πλέον όχι μόνο με ποιοτική προσπάθεια αλλά και με ευελιξία ανανεώνοντας τη στοχοθεσία σου και θεωρώντας την όποια αποτυχία στη δύσκολη διαδρομή σου πολύτιμη κι αξιοποιήσιμη εμπειρία στο μέλλον.

Γεννήθηκα το 1980 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο τμήμα Γεωγραφίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου ξεκίνησα την ενασχόληση μου με το ραδιόφωνο παρουσιάζοντας εκπομπή σε τοπικό σταθμό. Η αγάπη μου για τη μουσική και η ανάγκη για έκφραση και επικοινωνία έγιναν εντέλει οι αφορμές, για να ασχοληθώ επαγγελματικά με την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών, για μία δεκαετία περίπου, και να συνεργαστώ με τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης. Η πορεία μου αυτή στον χώρο του ραδιοφώνου συντέλεσε στο να εκτιμώ και παράλληλα να χαίρομαι την επικοινωνία με τους νέους ανθρώπους και τους εφήβους, που βρίσκονται γεμάτοι όνειρα στο ξεκίνημα της ζωής τους. Συγχρόνως, επενδύοντας στη δια βίου εκπαίδευση, απέκτησα πτυχία ξένων γλωσσών και πληροφορικής, ενώ εξοικειώθηκα και με τη γραφή τυφλών Braille εμπλουτίζοντας τις γνώσεις, εξελίσσοντας τις ικανότητες και διευρύνοντας τους ορίζοντές μου. Μία ακόμη ενασχόληση που προέκυψε μετέπειτα στην επαγγελματική και προσωπική μου πορεία είναι το Graphic Design, ένα πεδίο αξιοποίησης της δημιουργικότητας και της φαντασίας με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.
Από το 2017 εργάζομαι στα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ ως διοικητικό στέλεχος (υπεύθυνη γραμματείας και γραφιστικών) με στόχους την άρτια οργάνωση, την εύρυθμη λειτουργία και την αναβάθμιση της ψηφιακής εικόνας τους.

Παπαδημητρίου Γιώργος

Διοίκηση Επιχειρήσεων

Υπεύθυνος Γραμματείας
Προτεραιότητά μου είναι η άρτια και οργανωμένη εξυπηρέτηση γονέων και μαθητών. Αρχή μου είναι πως “τίποτε δεν είναι ανέφικτο” καθώς και ότι “για όλα υπάρχουν λύσεις”.

Παπαδημητρίου Γιώργος

Διοίκηση Επιχειρήσεων

Υπεύθυνος Γραμματείας
Προτεραιότητά μου είναι η άρτια και οργανωμένη εξυπηρέτηση γονέων και μαθητών. Αρχή μου είναι πως “τίποτε δεν είναι ανέφικτο” καθώς και ότι “για όλα υπάρχουν λύσεις”.

Ξεκίνησα τις σπουδές μου αποκτώντας αρχικά το κρατικό πτυχίο του Ειδικού Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου και στην πορεία συνέχισα με την απόκτηση του Ανώτερου Εθνικού Πτυχίου Επιχειρήσεων και Οικονομολογίας (BTEC Higher National Diploma BUSINESS AND FINANCE) σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Κάρντιφ της Ουαλίας.(Cardiff University). Επίσης είμαι πτυχιούχος αγγλικής και ιταλικής γλώσσας. Παράλληλα με τις σπουδές μου ξεκίνησα και την επαγγελματική μου πορεία σε διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων. Η συνεργασία μου με τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ ξεκίνησε το 2008. Θεωρώ πως είναι ο πιο επιτυχημένος εκπαιδευτικός κι εκδοτικός οργανισμός με τον πιο άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στα πρότυπα μεγάλων πολυεθνικών του εξωτερικού. Έχω τη δυνατότητα στον συγκεκριμένο οργανισμό να εξελίσσω τον τρόπο εργασίας μου, καθώς διαθέτω όλα τα σύγχρονα μέσα που απαιτούνται και που θα ήθελε κάθε εργαζόμενος. Μα πάνω απ’ όλα διαθέτω την ελευθερία στο να προτείνω και να εφαρμόζω τις ιδέες μου.

Καραγιάννης Ιωάννης

Πληροφορικής Computer Science (B.Sc.)

Όταν οι μαθητές πιστεύουν ότι μαθαίνουν από εμένα πολλά, εγώ ξέρω ότι μαθαίνω από αυτούς περισσότερα. Και αυτό είναι υπέρ-αρκετό, για να θέλω να μπω στην αίθουσα...

Καραγιάννης Ιωάννης

Πληροφορικής Computer Science (B.Sc.)

Όταν οι μαθητές πιστεύουν ότι μαθαίνουν από εμένα πολλά, εγώ ξέρω ότι μαθαίνω από αυτούς περισσότερα. Και αυτό είναι υπέρ-αρκετό, για να θέλω να μπω στην αίθουσα πιο δυναμικά, κάθε μέρα, κάθε ώρα.

Όταν στα 12 μου οι γονείς μου με παρότρυναν να ασχοληθώ με κάποια δραστηριότητα επέλεξα την πληροφορική. Διακρίσεις σε διαγωνισμούς και πτυχία προηγήθηκαν, πριν περάσω στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από φοιτητής ακόμα ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με την εκπαίδευση. Κατάλαβα ότι με γοητεύει η διδασκαλία και η μετάδοση της γνώσης. Να προσπαθώ να εξηγήσω στους μαθητές το πώς να σκέφτονται και όχι το τι να σκέφτονται. Κατάλαβα επίσης και ότι ο τρόπος σκέψης πλάθεται ανά μαθητή με διαφορετικό τρόπο. Έτσι η επαγγελματική μου διαδρομή με έφερε πίσω στα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, από όπου πέρασα ως μαθητής. Οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα των μαθητικών ετών μετατράπηκαν πλέον σε επαγγελματικό μεράκι. Στο χώρο του Φροντιστηρίου βρήκα ένα ιδανικό περιβάλλον να εργάζομαι με ενθουσιασμό και αυτόν ακριβώς τον ενθουσιασμό να μεταφέρω και στους μαθητές για το μάθημα της Πληροφορικής.

Τσαμπάζης Βαγγέλης

Φιλόλογος

Αυτό που κυρίως μου αρέσει στο επάγγελμά μου είναι η δυνατότητα να βοηθώ νέους ανθρώπους να υλοποιούν τους στόχους τους, παρέχοντάς τους και έναν γενικότερο τρόπο θεώρησης-αντιμετώπισης...

Τσαμπάζης Βαγγέλης

Φιλόλογος

Αυτό που κυρίως μου αρέσει στο επάγγελμά μου είναι η δυνατότητα να βοηθώ νέους ανθρώπους να υλοποιούν τους στόχους τους, παρέχοντάς τους και έναν γενικότερο τρόπο θεώρησης-αντιμετώπισης των πραγμάτων, που θα τους βοηθήσει στη μετέπειτα ζωή τους.

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ., με ειδίκευση στον κλασικό τομέα σπουδών. Έχω συμπληρώσει περισσότερα από 20 χρόνια στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Από το 2008 εργάζομαι στα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, σε έναν στιβαρό εκπαιδευτικό οργανισμό, ως καθηγητής Αρχαίων Ελληνικών και Λατινικών. Στην πορεία η διοίκηση του Φροντιστηρίου διέκρινε ότι εκτός από εκπαιδευτική επάρκεια και μεταδοτικότητα, διέθετα και κάποια άλλα στοιχεία (σύγχρονες ιδέες οργάνωσης ενός φροντιστηρίου, πολύ καλό επίπεδο επικοινωνίας τόσο με μαθητές όσο και με γονείς κ.α.), με τα οποία θα μπορούσα να προσφέρω και σε άλλους τομείς εκτός του καθαρά διδακτικού. Έτσι εξελίχθηκα σε διοικητικό στέλεχος του οργανισμού, αναλαμβάνοντας παράλληλα υπεύθυνος γραμματείας του παραρτήματος Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Τσολάκης Δημήτρης

Φιλόλογος

Αυτό το οποίο πάντα μου κέντριζε το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη επιστήμη είναι η γνώση του παρελθόντος, καθώς, όπως είναι ευρέως διαδεδομένο, μας οδηγεί σε ασφαλέστερα μονοπάτια στο...

Τσολάκης Δημήτρης

Φιλόλογος

Αυτό το οποίο πάντα μου κέντριζε το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη επιστήμη είναι η γνώση του παρελθόντος, καθώς, όπως είναι ευρέως διαδεδομένο, μας οδηγεί σε ασφαλέστερα μονοπάτια στο μέλλον.

«Θέλω να γραφτώ σε φροντιστήριο», ανακοίνωσα ένα φθινοπωρινό πρωινό στους γονείς μου. Θα πάμε στον «ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ», αποκρίθηκαν αστραπιαία. Έτσι και έγινε. Η σιγουριά που απέπνεαν, καθώς ήδη δύο συγγενικά μου πρόσωπα είχαν φοιτήσει στα εκπαιδευτήρια, δε μου άφησε περιθώρια ερωτήσεων και έτσι η γνωριμία μου με τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ ξεκινάει από τα μαθητικά μου χρόνια. Ήταν τότε, που καθήμενος στα σχολικά έδρανα, αντιμετώπιζα τις ίδιες ανησυχίες που παρατηρώ στα πρόσωπα των σημερινών μαθητών μου. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για τις πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά κυρίως όταν πέτυχα την εισαγωγή μου στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κατάλαβα πως αυτή η σιγουριά των γονιών μου, δεν ήταν τυχαία. Η τοποθέτηση της Φιλοσοφικής Σχολής στην πρώτη θέση του μηχανογραφικού μου ήταν μια απόφαση ειλημμένη ήδη από τις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου. Στο δεύτερο χρόνο των σπουδών μου επέλεξα την κατεύθυνση της Ιστορίας, ενός μαθήματος που με γοήτευε ανέκαθεν. Μου δόθηκε η ευκαιρία δίπλα σε καταξιωμένους καθηγητές να εμβαθύνω ακόμη περισσότερο σε αυτή την υπέροχη επιστήμη και παράλληλα, μέρα με τη μέρα, άρχισε να γιγαντώνεται μέσα μου η επιθυμία της παρουσίας μου σε μια σχολική αίθουσα, αυτή τη φορά όμως από τη πλευρά του διδάσκοντα. Αισθάνομαι τυχερός, καθώς η επιθυμία αυτή έγινε πράξη, ήδη από το τελευταίο έτος των σπουδών μου μέχρι και σήμερα.

Λίκα Δέσποινα

Φιλόλογος Μ.Phil.

Πιστεύω απόλυτα στη φράση: «Χωρίς έμπνευση και εμπειρία δεν υπάρχει εκπαίδευση που να φέρνει αποτέλεσμα». Αυτό ακριβώς είναι που βρήκα στα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, Έμπνευση και Εμπειρία!

Λίκα Δέσποινα

Φιλόλογος Μ.Phil.

Πιστεύω απόλυτα στη φράση: «Χωρίς έμπνευση και εμπειρία δεν υπάρχει εκπαίδευση που να φέρνει αποτέλεσμα». Αυτό ακριβώς είναι που βρήκα στα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, Έμπνευση και Εμπειρία!

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ. Ακολούθησα την κατεύθυνση της Φιλοσοφίας, ενώ πραγματοποίησα και μεταπτυχιακές σπουδές εξειδίκευσης (M.Phil) στο αντικείμενο της Συστηματικής Φιλοσοφίας. Παράλληλα με τις σπουδές μου έκανα και τα πρώτα μου εργασιακά βήματα στο χώρο της Φροντιστηριακής Μέσης Εκπαίδευσης. Όταν ξεκίνησε η συνεργασία μου με τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ και διαθέτοντας πλέον την απαραίτητη εμπειρία, άμεσα διαπίστωσα ότι όσα είχα ακούσει δεν απείχαν από την πραγματικότητα, καθώς γνώρισα μια εξαιρετικά καταρτισμένη ομάδα καθηγητών και εντάχθηκα σε έναν άρτια οργανωμένο εκπαιδευτικό οργανισμό. Η συνεργασία μου με τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ μού δίνει την απαραίτητη ώθηση ώστε να είμαι σε θέση να εξοικειώσω τους μαθητές μου με τη μεθοδολογία του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας, που αποτελεί για μένα και το βασικό αντικείμενο διδασκαλίας. Για κάθε φιλόλογο η ενασχόληση με την Έκθεση αποτελεί πρόκληση και ταυτόχρονα ευθύνη. Είναι ίσως το γοητευτικότερο και το πλέον ωφέλιμο διδακτικό αντικείμενο, καθώς στόχος του είναι να γίνει ο γραπτός λόγος φορέας έκφρασης και πνευματικής εξέλιξης. Προσπαθώντας από την πλευρά μου οι μαθητές μέσα από τη συνεχή εξάσκηση να αγαπήσουν, χωρίς να φοβούνται τον γραπτό τρόπο έκφρασης, χαίρομαι να τους βλέπω να προσπαθούν, να προοδεύουν και να κάνουν σχέδια για το μέλλον τους, το οποίο είναι συνυφασμένο με τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ.

.

Παντεκίδης Κωνσταντίνος

Μαθηματικός

Με κίνητρο την αγάπη μου για τα Μαθηματικά και τη διαρκή αναζήτηση της γνώσης, προσπαθώ συνεχώς να βοηθώ έμπρακτα τους μαθητές μου, έχοντας ως κύριο μέλημα την...

Παντεκίδης Κωνσταντίνος

Μαθηματικός

Με κίνητρο την αγάπη μου για τα Μαθηματικά και τη διαρκή αναζήτηση της γνώσης, προσπαθώ συνεχώς να βοηθώ έμπρακτα τους μαθητές μου, έχοντας ως κύριο μέλημα την πνευματική τους καλλιέργεια και την επίτευξη των προσωπικών τους στόχων.

Από πολύ μικρή ηλικία ονειρευόμουν τον εαυτό μου ως έναν μελλοντικό καθηγητή Μαθηματικών. Σε όλη τη διάρκεια των μαθητικών μου χρόνων η αγάπη μου για τα Μαθηματικά υπήρξε αρκετά έντονη. Ακολούθησαν οι σπουδές μου στο Τμήμα Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Όταν ξεκίνησε η συνεργασία μου με τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, επιβεβαιώθηκε γι’ ακόμη μία φορά αυτό που γνώριζα ήδη από την περίοδο που φοιτούσα κι εγώ ο ίδιος ως μαθητής τους : ότι δηλαδή εντάχθηκα σε έναν σπουδαίο εκπαιδευτικό οργανισμό, με υψηλής ποιότητας παροχές τόσο για τους μαθητές όσο και για το προσωπικό του, με καταξιωμένους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων. Τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ προσφέρουν την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να εξελιχθούν επαγγελματικά και να κυνηγήσουν το όνειρο τους.