Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας

Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας

Τα Αριστεία Επιχειρηματικότητας, τα βραβεία με τα οποία το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης τιμά τα μέλη του για τα επιτεύγματα τους, απονεμήθηκαν τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, στη διάρκεια μίας λαμπρής, όσο και συγκινητικής τελετής, στο κατάμεστο από κόσμο Βασιλικό Θέατρο.

Τα φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ έλαβαν μέρος και τιμήθηκαν με το Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας. Στο διαγωνισμό μετείχε πλήθος επιχειρήσεων της πόλης μας από όλους σχεδόν τους επαγγελματικούς κλάδους. Η αξιολόγηση έγινε από ανεξάρτητη επιτροπή καθηγητών του ΑΠΘ της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών. Κύριος στόχος ήταν η ανάδειξη της αξίας της επιχειρηματικότητας και η στήριξη όσων προσπαθούν έντιμα να δημιουργήσουν.

Final Aristio

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη διάκριση αυτή, η οποία έρχεται να επιβραβεύσει τις επιχειρηματικές μας επιλογές και να μας προετοιμάσει για ακόμη πιο δυναμικές και δημιουργικές δράσεις στο άμεσο μέλλον.

Αυτή είναι η διαδρομή που έχουμε χαράξει και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με απόλυτη συνέπεια. Νιώθουμε πραγματικά δικαιωμένοι για την διαχρονική αποδοχή της εκπαιδευτικής μας μεθόδου, των εκδόσεων μας, τη σταθερή ανοδική πορεία των επιτυχιών μας, αλλά πρώτα και πάνω από όλα, για τις αρχές και τις αξίες που υπηρετήσαμε με συνέπεια στα 60 χρόνια της εκπαιδευτικής μας διαδρομής.

Είμαστε περήφανοι για την προσφορά και την προσπάθεια όλων μας και συνεχίζουμε με αποθέματα γνώσης και πείρας, πλούτο υποδομής ανεξάντλητο και το βλέμμα μπροστά, να είμαστε με αληθινή αγάπη και ενδιαφέρον για κάθε μαθητή μας, πάντα εκεί όταν αυτός μας χρειάζεται.

Για όσους λοιπόν αναζητούν το καλύτερο, τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, έτοιμα από καιρό, ξέρουν τον τρόπο και εξασφαλίζουν την επιτυχία, εκφράζοντας την εκπαίδευση … στις καλύτερες στιγμές της !

Κοινοποίηση: