Μήνυμα Διεύθυνσης

60 χρόνια διδάσκουμε την επιτυχία !

I. M1 Min

«Το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει, αλλά μια φωτιά που πρέπει να ανάψει» Πλούταρχος

Baxarakis Stamp Blue

Ο κόσμος σήμερα διέρχεται περίοδο ταχύτατων αλλαγών και μεταβολών. Αυτήν την τεράστια έκρηξη της επιστήμης και της τεχνολογίας τα Φροντιστήριά μας την κοιτάνε με μάτια επίμονα ανοιχτά. Πιστά στην παράδοσή τους, δεν βολεύονται με στερεότυπες διδακτικές, αλλά εφευρίσκουν συνεχώς κάτι διαφορετικό. Εύστοχες αλλαγές, ανατροπές και προσαρμογές. Άλλωστε, τα νέα δεδομένα απαιτούν νέο τρόπο προσέγγισης της ύλης.

Στα φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ έχουμε ως προτεραιότητα την ενίσχυση της συνδυαστικής και συνθετικής ικανότητας του μαθητή, που οδηγεί σε εμπέδωση της εξεταστέας ύλης και διευρύνει τους γνωστικούς του ορίζοντες. Επιδιώκουμε ο μαθητής να συμμετέχει, να ρωτά, να απορεί. Είναι βασική μας κατεύθυνση να γεννάμε και να λύνουμε απορίες, ώστε η γνώση να διοχετεύεται ενεργά, οξύνοντας την κριτική αντίληψη και ικανότητα. Θέλουμε τμήματα ζωντανά, με παιδιά που απολαμβάνουν το μάθημα, πιστεύουν στον εαυτό τους και χτίζουν σχέσεις φιλίας και υγιούς συναγωνισμού.

Στα φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, ο κάθε μαθητής μπορεί να ανακαλύψει τις δικές του δυνάμεις, να αποδώσει τα μέγιστα και να ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή του. Μαθαίνει, και αγαπά να μαθαίνει, και χαίρεται που μαθαίνει. Μυείται σε παραγωγική μέθοδο εργασίας. Ανακαλύπτει τα χαρίσματά του, αναπτύσσει την κριτική του ικανότητα, απελευθερώνει θετική σκέψη και ενέργεια, αναπτύσσει την ελευθερία της έκφρασης και της δημιουργικότητας. Και με τον διάλογο, μέσα σε μικρά τμήματα, εθίζεται στην ελευθερία της έκφρασης και τη δημιουργικότητα, στη συμμετοχή και την ανάληψη πρωτοβουλιών.

Η κοινωνία μας δίκαια χαρακτηρίζεται ως «κοινωνία της γνώσης». Γι΄ αυτό η παιδεία αποτελεί για την εποχή μας προϋπόθεση κοινωνικής επιτυχίας τού ατόμου και επένδυση κρισιμότατη. Έτσι η προετοιμασία για τις εξετάσεις αποτελεί αφετηρία για έναν όμορφο προορισμό. Βάλτε, λοιπόν, το μυαλό σας να δουλέψει δυνατά. Η καταβολή προσπάθειας και η εργασία προηγούνται της επιτυχίας. Δουλέψτε με λογισμό και μ’ όνειρο. Το όνειρο είναι η κινητήρια δύναμη και μην ξεχνάτε: θέλει πάθος η ζωή, πάθος και ζέση. Η επιτυχία είναι κρυμμένη σε πράγματα απλά: Σωστές επιλογές και αποφασιστικότητα.

Ιωάννης Μ. Μπαχαράκης
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ  Οικονομολόγος, B.Eng., M.Sc., PG.C.E., Μ.Β.Α.
Διευθυντής Σπουδών εκπαιδευτικού οργανισμού ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Signature