Διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα

Διαδικτυακά Διαγωνίσματα & Τράπεζα Θεμάτων

Τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, κοντά στις εξελίξεις στο χώρο της νέας τεχνολογίας, παρέχουν στους μαθητές τη δυνατότητα να προσεγγίσουν ηλεκτρονικά τη γνώση, συμπληρωματικά και παράλληλα με το πρόγραμμα σπουδών και τα κλασικά μέσα διδασκαλίας, με ηλεκτρονικά online διαγωνίσματα. Κάθε μάθημα είναι χωρισμένο σε θεματικές ενότητες, έτσι ώστε ο μαθητής να ελέγξει τις γνώσεις του και να εντοπίσει τις αδυναμίες του κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Δικτυακά Διαγωνίσματα

Γενικού Λυκείου ΕΠΑ.Λ

Σεμινάρια συμβουλευτικής για την ψυχολογία των εξετάσεων

Ειδικευμένοι ψυχολόγοι με εκπαιδευτικό προφίλ και εμπειρίες στη Συμβουλευτική μαθητών, αναλύουν τα αίτια εμφάνισης αγχωτικών συνδρόμων και συμπεριφορών, παρέχοντας σε γονείς και μαθητές χρήσιμες συμβουλές και τεχνικές για την αντιμετώπισή τους και την ελαχιστοποίηση των συνεπειών τους.

Τest επαγγελματικού προσανατολισμού: Career gate test

Τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία του επαγγελματικού προσανατολισμού στην επιλογή σπουδών και επαγγέλματος παρέχουν, σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων σταδιοδρομίας EMPLOY, το Career Gate Test Κ.17, ένα φιλικό και έγκυρο εργαλείο για την ανίχνευση των κλίσεων, ενδιαφερόντων και δεξιοτήτων του μαθητή.

Το Career Gate Test K.17 είναι ένα σύγχρονο, αυτοματοποιημένο τεστ που καταγράφει με ακρίβεια τις πραγματικές κλίσεις, τις προτιμήσεις και τα επαγγέλματα που ταιριάζουν σε ένα άτομο. Επίσης, επισημαίνει ποια από τα επαγγέλματα αυτά έχουν θετικές ή περιορισμένες προοπτικές στην αγορά εργασίας.