58 χρόνια πρωτοπορίας

Το Όραμα

Πρωτοπόροι, δημιουργικοί, αληθινοί δάσκαλοι. Αυτό ήταν το όραμα του ιδρυτή μας πριν 58 χρόνια. Να δημιουργήσουμε μια εκπαιδευτική κοινότητα όπου άριστοι εκπαιδευτικοί, με υψηλού επιπέδου ικανότητες θα μεταφέρουν γνώση σε νέους ανθρώπους, που θέλουν να προχωρήσουν και να πετύχουν. Αυτό το όραμα υπηρετούμε μέχρι σήμερα.

Η Πορεία

Εδώ και 58 χρόνια τα εκπαιδευτήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ αποτελούν με την πορεία τους, έναν πυρήνα πνευματικής ακτινοβολίας και εκπαιδευτικής προσφοράς, που σέβεται και στηρίζει τους στόχους της νέας γενιάς. Αγκαλιάζουν το σύγχρονο, αναζητούν το καινούριο αλλά πατούν σε γερά θεμέλια, που κατακτήθηκαν χρόνο με το χρόνο, πάντα στις βάσεις της δικής τους παράδοσης, που έχει αφήσει το στίγμα της στα εκπαιδευτικά πράγματα του τόπου μας. Στα εκπαιδευτήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, ο κάθε μαθητής μπορεί να ανακαλύψει τις δυνάμεις του και να αποδώσει τα μέγιστα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχουμε ταυτιστεί με τις περισσότερες πρωτιές, σε όλες τις σχολές, ενώ συνεχίζουμε να αποτελούμε την πρώτη επιλογή των καλύτερων μαθητών σε όλη την πόλη.

Το παρόν

Αυτή είναι η διαδρομή που έχουμε χαράξει και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με απόλυτη συνέπεια. Νοιώθουμε πραγματικά δικαιωμένοι για την διαχρονική αποδοχή της εκπαιδευτικής μας μεθόδου, των εκδόσεων μας, τη σταθερή ανοδική πορεία των επιτυχιών μας, αλλά πρώτα και πάνω από όλα, για τις αρχές και τις αξίες που υπηρετήσαμε με συνέπεια στα 58 χρόνια της εκπαιδευτικής μας διαδρομής.

Η Υπόσχεση

Είμαστε περήφανοι για την προσφορά και την προσπάθεια όλων μας και συνεχίζουμε με αποθέματα γνώσης και πείρας, πλούτο υποδομής ανεξάντλητο και το βλέμμα μπροστά, να είμαστε με αληθινή αγάπη και ενδιαφέρον για κάθε μαθητή μας, πάντα εκεί όταν αυτός μας χρειάζεται. Για όσους λοιπόν αναζητούν το καλύτερο, τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, έτοιμα από καιρό, ξέρουν τον τρόπο και εξασφαλίζουν την επιτυχία, εκφράζοντας την εκπαίδευση στις καλύτερες στιγμές της.