e-Learning

e-learning φροντιστηρίων ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

  • Εξ αποστάσεως προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις με νέο πρωτοποριακό σύστημα Τηλεκπαίδευσης
  • Εξ αποστάσεως διδασκαλία σε όλα τα μαθήματα ! Η κορυφαία ομάδα καθηγητών κοντά σας!
  • Για όσους αναζητούν την επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις… Σας φέρνουμε κοντά μας όσο μακριά κι αν βρίσκεστε….
  • Η διδακτική του αύριο… Σήμερα!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

ΤΙ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Στα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ σας παρέχουμε εξ αποστάσεως φροντιστηριακά μαθήματα με χρήση Σύγχρονης και Ασύγχρονης Ψηφιακής Τηλεκπαίδευσης. Δίνεται έτσι η δυνατότητα στον μαθητή να παρακολουθήσει τα μαθήματα διαδικτυακά, από τον ιδιωτικό του χώρο, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη της φυσικής του παρουσίας στο χώρο του φροντιστηρίου.

ΤΙ  ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ

Εμπλουτίζουμε τη διδασκαλία και τη μάθηση

Επεκτείνουμε τις παραδοσιακές αίθουσες διδασκαλίας με βίντεο-επικοινωνίες που ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες των μαθητών

Βελτιώνουμε τα μαθησιακά αποτελέσματα

Πετυχαίνουμε αυξημένη ενεργή συμμετοχή των μαθητών και αφομοίωση της ύλης μέσω εικονικών και υβριδικών τάξεων και μεθόδων micro-learning

Μεγιστοποιούμε τους εκπαιδευτικούς πόρους

Χρησιμοποιώντας άρτιο εκπαιδευτικό υλικό και νέες τεχνολογίες, σας προσφέρουμε εκτεταμένες δυνατότητες και μαθησιακές ευκαιρίες

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Παρακολούθηση on-line μαθημάτων, την ίδια χρονική στιγμή που πραγματοποιούνται στην αίθουσα, με τη χρήση σύγχρονης πλατφόρμας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Δυνατότητες για ζωντανή αλληλεπίδραση και διάδραση με τον διδάσκοντα καθηγητή καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Πρωτοποριακή προσέγγιση στη διδασκαλία χωρίς όρια χώρου και χρόνου. Η ψηφιακή τάξη σε μια νέα καινοτόμα διάσταση.

ΤΙ  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Ο εκπαιδευόμενος μπορεί να παρακολουθήσει τα εξ αποστάσεως μαθήματα είτε από το κινητό του, το tablet του, το laptop του, είτε από τον υπολογιστή στο γραφείο του. Αρκεί να έχει μια απλή σύνδεση στο Internet η οποία να του δίνει τη δυνατότητα να βλέπει και να ομιλεί μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ (live video-streaming). Πριν την έναρξη του μαθήματος ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει ένα link της ζωντανής (live) συνεδρίας μέσω της οποίας, όταν το επιλέξει, συνδέεται αυτόματα και εύκολα για να παρακολουθήσει και να επικοινωνήσει με τον καθηγητή του.  Ενδείκνυται η χρήση ψηφιακής γραφίδας και από τον μαθητή προκειμένου να έχει τη δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής και να γράφει εξ αποστάσεως στον ψηφιακό πίνακα.

Γιατί να επιλέξω e-learning των φροντιστηρίων ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ;

Ευελιξία

Το εκπαιδευτικό υλικό είναι πάντα διαθέσιμο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε που και πότε θα έχετε πρόσβαση στο μάθημα, αρκεί φυσικά να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Αποτελεσματικότητα

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ είναι το ίδιο αποτελεσματική με την παραδοσιακή διδασκαλία στην αίθουσα. Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά, είναι ο εκπαιδευτικός σχεδιασμός, το εκπαιδευτικό υλικό και το πρόγραμμα σπουδών να είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εκπαιδευομένων. Κι αυτό επιτυγχάνεται πολύ απλά γιατί οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν το μάθημα όπως ακριβώς γίνεται μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας.

Επικοινωνία-Αλληλεπίδραση

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση βασίζεται κατά κύριο λόγο στην επικοινωνία και την αλληλεπίδραση μεταξύ εκπαιδευόμενων και εκπαιδευτών. Έτσι λοιπόν, έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνείτε συχνά και να λαμβάνετε άμεσα feedback της δουλειάς σας. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η ενεργή συμμετοχή σας στην εκπαιδευτική διαδικασία και εξασφαλίζεται το κίνητρο σας για μάθηση.

Φιλικό Περιβάλλον

Η τεχνολογία μπορεί να αναπαραστήσει την παραδοσιακή διδασκαλία στην αίθουσα, δημιουργώντας ένα φιλικό περιβάλλον, το οποίο προάγει την συνεχή εξέλιξη και την υψηλής ποιότητας επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευόμενων και εκπαιδευτών, δίνοντας σας την ευκαιρία να αισθανθείτε μέλος ενός συνόλου, να μαθαίνετε και να δουλεύετε μαζί ακόμα κι αν ζείτε σε διαφορετικές πόλεις με κοινό στόχο -πάντα- τη μάθηση.

Η Εκπαίδευση χωρίς όρια… «Education BEYOND»

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Κοινοποίηση: