elearning-landing-page

Elearning 1 Min

e-learning φροντιστηρίων ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Σας παρέχουμε εξ αποστάσεως φροντιστηριακά μαθήματα με χρήση Σύγχρονης και Ασύγχρονης Ψηφιακής Τηλεκπαίδευσης. Δίνεται έτσι η δυνατότητα στον μαθητή/φοιτητή να παρακολουθήσει τα μαθήματα διαδικτυακά, από τον ιδιωτικό του χώρο, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του στο χώρο του φροντιστηρίου.

 • Εξ αποστάσεως προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις με νέο πρωτοποριακό σύστημα Τηλεκπαίδευσης
 • Εξ αποστάσεως διδασκαλία σε όλα τα μαθήματα ! Η κορυφαία ομάδα καθηγητών κοντά σας!
 • Για όσους αναζητούν την επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις… Σας φέρνουμε κοντά μας όσο μακριά κι αν βρίσκεστε….
 • Η διδακτική του αύριο… Σήμερα!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Γνωρίστε ΔΩΡΕΑΝ την υπηρεσία e-learning από 31/08 έως 07/09

Bg8

Εμπλουτίζουμε τη διδασκαλία και τη μάθηση

Επεκτείνουμε τις παραδοσιακές αίθουσες διδασκαλίας με βίντεο-επικοινωνίες που ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες των μαθητών

Bg7

Βελτιώνουμε τα μαθησιακά αποτελέσματα

Πετυχαίνουμε αυξημένη ενεργή συμμετοχή των μαθητών και αφομοίωση της ύλης μέσω εικονικών και υβριδικών τάξεων και μεθόδων micro-learning

Bg9

Μεγιστοποιούμε τους εκπαιδευτικούς πόρους

Χρησιμοποιώντας άρτιο εκπαιδευτικό υλικό και νέες τεχνολογίες, σας προσφέρουμε εκτεταμένες δυνατότητες και μαθησιακές ευκαιρίες

Arapidis

Σύγχρονη, καινοτόμα διδασκαλία με τη χρήση διαδραστικών οθονών

Bg13

Τεχνολογική υπεροχή στην εξ αποστάσεως διδασκαλία

Οι Υπηρεσίες Μας

On-line Μαθήματα

Παρακολούθηση on-line μαθημάτων, την ίδια χρονική στιγμή που πραγματοποιούνται στην αίθουσα, με τη χρήση σύγχρονης πλατφόρμας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Δυνατότητα για ζωντανή αλληλεπίδραση και διάδραση με τον διδάσκοντα καθηγητή καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Πρωτοποριακή προσέγγιση στη διδασκαλία χωρίς όρια χώρου και χρόνου. Η ψηφιακή τάξη σε μια νέα καινοτόμα διάσταση.

"Υβριδική" τάξη (Hybrid class)

Ζωντανή συμμετοχή και εξ αποστάσεως παρακολούθηση του μαθήματος όπως αυτό πραγματοποιείται από τον καθηγητή στη «φυσική» τάξη, παρουσία των υπολοίπων μαθητών του τμήματος.

"Ψηφιακή" τάξη (Virtual class)

Ζωντανή συμμετοχή και παρακολούθηση της παράδοσης του μαθήματος που διδάσκεται από τον καθηγητή. Όλοι οι μαθητής είναι εξ αποστάσεως συνδεδεμένοι και παρακολουθούν τη διδασκαλία από το δικό τους χώρο.Στο «ψηφιακό μάθημα» αξιοποιείται πλήρως η μεθοδολογία του φροντιστηρίου μας και παρέχεται άρτια εξ αποστάσεως προετοιμασία του μαθητή για τις εξετάσεις.

"Ιδιαίτερα" μαθήματα (Private lessons)

Εξατομικευμένη διδασκαλία και καθοδήγηση του μαθητή από τον καθηγητή, με τη χρήση όλων των ψηφιακών εργαλείων της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

"Κλειστά Ολιγομελή" On-line μαθήματα

On-line τμήματα κλειστά, ολιγομελή και ομοιογενή με επιμελώς καθορισμένο ψηφιακό πρόγραμμα φοίτησης και διδάσκοντες καθηγητές αυστηρής εξειδίκευσης για αποδοτική μαθητεία. Συνακόλουθα, οι ώρες φηφιακής φοίτησης μεγιστοποιούν το αποτέλεσμα στον ελάχιστο χρόνο.

Τα εξ αποστάσεως μαθήματα ένεκα της πανδημίας του covid-19 αποτέλεσαν πεδίο προβληματισμού στη δημόσια εκπαιδευτική ελληνική πραγματικότητα που ήταν απροετοίμαστη, όπως φάνηκε από την πενιχρή συγκομιδή θετικών σχολίων για την ανταπόκριση των λειτουργών της δημόσιας εκπαίδευσης. Ο ιδιωτικός τομέας και από την άλλη ο χώρος της φροντιστηριακής εκπαίδευσης κλήθηκε ακόμη μία φορά να επωμιστεί αγόγγυστα την ευθύνη της έγκυρης και πεφροντισμένης εκπαίδευσης.

Στα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ η δάδα έμεινε αναμμένη, τα προγράμματα σπουδών σε όλες τις τάξεις συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση, οι μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου έδρεψαν γνώσεις και απέκτησαν τις βάσεις για την επόμενη τάξη, ενώ η πολύπαθη φετινή Γ΄ Λυκείου, αφού περάτωσε ομαλά και εμπερίστατα την ύλη, προχώρησε με σταθερό βηματισμό στις επαναλήψεις και στην εμπέδωσή της. Παράλληλα, η καθημερινή επαφή των μαθητών με τους εκπαιδευτικούς και τους συμμαθητές τους αποφόρτισε από τον εγκλεισμό, συνέτεινε στην ποιοτική επικοινωνία και έδωσε με στιβαρό τρόπο την αίσθηση της κοινής προσπάθειας και της συμπαράστασης.

Οι πρότυπες εγκαταστάσεις και η άρτια υλικοτεχνική υποδομή, παράλληλα σε συνδυασμό με την έγκαιρη εξοικείωση των εκπαιδευτικών στον χειρισμό της επαγγελματικής πλατφόρμας του zoom, που επέλεξε το Φροντιστήριό μας, εξασφάλισαν την υψηλή ποιότητα της παράδοσης, την απρόσκοπτη εξέταση και την έγκαιρη διόρθωση των εργασιών. Το συγγραφικό έργο των καθηγητών, η ποικιλία και η ποσότητα των επιμέρους σημειώσεων και των διαγωνισμάτων ανοικτού και κλειστού τύπου κράτησαν τους μαθητές σε πνευματική εγρήγορση, ενώ το sharescreen ανέδειξε και κατέδειξε την απόλυτη στρατηγική υπεροχή του Οργανισμού μας στον τομέα της έντυπης και ψηφιακής υποστήριξης. Τα βιβλία – βοηθήματα των εκδόσεων Μπαχαράκη υποστήριξαν την κοινή προσπάθεια εκπαιδευτικών και μαθητών και συνέβαλαν καταλυτικά στον εύρυθμο συντονισμό του εκπαιδευτικού έργου.

Τα επώνυμα σχόλια ορισμένων από τους μαθητές μας που ακολουθούν είναι ενδεικτικά της παροιμιώδους συνέπειας και της ολιστικής εκπαιδευτικής διαδικασίας του Φροντιστηρίου μας τις δύσκολες μέρες του εγκλεισμού. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι η επόμενη χρονιά θα μας βρει και πάλι έτοιμους.

Είπαν για εμάς

Γιατί να επιλέξω e-learning;

Ευελιξία

Το εκπαιδευτικό υλικό είναι πάντα διαθέσιμο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε που και πότε θα έχετε πρόσβαση στο μάθημα, αρκεί φυσικά να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Αποτελεσματικότητα

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι το ίδιο αποτελεσματική με την παραδοσιακή διδασκαλία στην αίθουσα. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια θεωρείται ο σχεδιασμός της εκπαιδευτικής διαδικασίας, η οργάνωση της διδασκόμενης ύλης και το πρόγραμμα σπουδών να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εκπαιδευόμενων.

Μαθητοκεντρικό Σύστημα

Ο άξονας γύρω από τον οποίο κινείται η εκπαιδευτική διαδικασία είναι ο εκπαιδευόμενος, δηλαδή εσείς. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση έχει ως στόχο να ικανοποιήσει τις μαθησιακές ανάγκες του κάθε μαθητή, καθιστώντας τον πρωταγωνιστή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Επικοινωνία-Αλληλεπίδραση

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση βασίζεται κατά κύριο λόγο στην επικοινωνία και την αλληλεπίδραση μεταξύ εκπαιδευόμενων και εκπαιδευτών. Έτσι λοιπόν, έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνείτε συχνά και να λαμβάνετε άμεσα feedback της δουλειάς σας. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η ενεργή συμμετοχή σας στην εκπαιδευτική διαδικασία και εξασφαλίζεται το κίνητρο σας για μάθηση.

Φιλικό Περιβάλλον

Η τεχνολογία μπορεί να αναπαραστήσει την παραδοσιακή διδασκαλία στην αίθουσα, δημιουργώντας ένα φιλικό περιβάλλον, το οποίο προάγει τη συνεχή εξέλιξη και την υψηλής ποιότητας επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευόμενων και εκπαιδευτών, δίνοντας σας την ευκαιρία να αισθανθείτε μέλος ενός συνόλου, να μαθαίνετε και να δουλεύετε μαζί ακόμα κι αν ζείτε σε διαφορετικές πόλεις με κοινό στόχο -πάντα- τη μάθηση.

Σέμπρος
Λυμπεριάδης
Δημόπουλος
Elearning 1 Min

Ψηφιακά εργαλεία που κάνουν το μάθημα ακόμα πιο "ζωντανό"

 • Ζωντανή (Live) διδασκαλία & επικοινωνία με τον καθηγητή μέσα στην τάξη
 • Κοινή χρήση αρχείων (Sharing)

  1. O καθηγητής μοιράζεται με τους μαθητές, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, τα αρχεία που έχει προετοιμάσει για τη διδασκαλία του μαθήματος
  2. Δυνατότητα χρήσης εργαλείων γραφής και διάδρασης (annotation) πάνω στο διαμοιρασμένο αρχείο, τόσο από τον καθηγητή όσο και από τους μαθητές
  3. Δυνατότητα να βλέπει ο μαθητής στην οθόνη του ταυτόχρονα το διαμοιρασμένο αρχείο αλλά και τον καθηγητή που παραδίδει το μάθημα μπροστά στον πίνακα (side by side)
  4. Δυνατότητα αποθήκευσης όλης της από κοινού αλληλεπίδρασης στο διαμοιρασμένο αρχείο με τη μορφή λήψης εικόνων (screen-shots)

 • Κοινή χρήση «Ψηφιακού Πίνακα» (Digital Whiteboard) από τον καθηγητή και τους μαθητές
 • Χρήση πάνελ-γραφίδας για τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος και ευκολία στη διάδραση πάνω στον «ψηφιακό πίνακα»
 • Δυνατότητα ανταλλαγής ερωτήσεων-απαντήσεων για το μάθημα, μέσω γραπτών μηνυμάτων (chatting), μεταξύ καθηγητή και μαθητών
 • Δυνατότητα ανταλλαγής αρχείων (.doc, .pdf, .ppt, .jpg κλπ), μεταξύ καθηγητή και μαθητών, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας
 • Δυνατότητα άμεσων απαντήσεων με χρήση εικονιδίων «V» και «X» («ΝΑΙ», «ΟΧΙ») σε ερωτήσεις του καθηγητή, ώστε ο καθηγητής να έχει άμεσα συνολική εικόνα της τάξης
 • Δυνατότητα «ύψωσης χεριού» (raise hand) για να βλέπει ο καθηγητής ότι κάποιος «απομακρυσμένος» μαθητής θέλει να πάρει το λόγο
 • Δωμάτια Συσκέψεων (Breakout Rooms) : Ο καθηγητής έχει τη δυνατότητα να χωρίσει σε ομάδες και να βάλει τους απομακρυσμένους μαθητές σε «δωμάτια συσκέψεων» για ακόμη πιο εξατομικευμένη καθοδήγηση και διδασκαλία
 • Δυνατότητα βιντεο-καταγραφής (video-recording) του μαθήματος για επαναπαρακολούθηση, ώστε να μη χάνει κανένα μάθημα ο μαθητής.
 • Δυνατότητα παρακολούθησης του μαθήματος από το κινητό του, ακόμα κι όταν ο μαθητής είναι εν κινήσει ή μακριά από τον υπολογιστή του

Όλοι οι καθηγητές μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι σ’ όλες αυτές τις καινοτόμες τεχνολογίες για την επιτυχή και αποτελεσματική παράδοση των φροντιστηριακών μαθημάτων μας και των εκπαιδευτικών μεθοδολογιών μας στους απομακρυσμένους μας μαθητές.

Για Μαθητές (Γυμνάσιο, Λύκειο)

Σύμφωνα με τα προγράμματα σπουδών από το κεντρικό site για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Πατήστε εδώ για τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών.

Μαθήματα Πανελλαδικών Εξετάσεων

Τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ σας δίνουν τη δυνατότητα να προετοιμαστείτε ολοκληρωμένα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, ακόμα κι αν είστε μακριά από τις αίθουσες διδασκαλίας, στο δικό σας χώρο, χωρίς να προβληματίζεστε για το "πού" και το "πώς" της διδασκαλίας των μαθημάτων.

Τα Πανελλαδικώς Εξεταζόμενα Μαθήματα διδάσκονται από εξειδικευμένους και έμπειρους καθηγητές είτε με φυσική παρουσία στην τάξη είτε με εξ αποστάσεως μαθήματα (e-learning), αναλόγως με τη ζήτηση και τη διαμόρφωση των τμημάτων.

Πατήστε εδώ για το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών.

Για Φοιτητές

Πανεπιστημιακά Μαθήματα

Παρέχονται Πανεπιστημιακά Μαθήματα εξ αποστάσεως. Κατ' αυτόν τον τρόπο ο φοιτητής διευκολύνεται στις περιπτώσεις που:

 • Οι μετακινήσεις από και προς το φροντιστήριο είναι δύσκολες και χρονοβόρες.
 • Χρειάζεται να εξεταστεί σε λίγα μαθήματα για να πάρει πτυχίο και δε διαμένει πλέον στον τόπο των σπουδών του.
 • Εργάζεται ή/και διαμένει σε άλλη πόλη.
 • Σπουδάζει στο εξωτερικό και αναζητά την κατάλληλη υποστήριξη προκειμένου να φτάσει στην ολοκλήρωση των σπουδών και την απόκτηση πτυχίου.

Κατατακτήριες Εξετάσεις

Προετοιμάζουμε τους υποψήφιους για ένταξη σε σχολές και τμήματα των ΑΕΙ μέσω της διαδικασίας των Κατατακτηρίων Εξετάσεων που δεινεργούν σε ετήσια βάση η κάθε Σχολή και το κάθε Τμήμα ξεχωριστά. Με βάση την εκάστοτε ζήτηση, διαμορφώνονται τμήματα για τις Κατατακτήριες Εξετάσεις των εξής Σχολών/Τμημάτων:

Για Φοιτητές

Πανεπιστημιακά Μαθήματα

Παρέχονται Πανεπιστημιακά Μαθήματα εξ΄αποστάσεως. Κατ' αυτόν τον τρόπο ο φοιτητής διευκολύνεται στις περιπτώσεις που:

 • Οι μετακινήσεις από και προς το φροντιστήριο είναι δύσκολες και χρονοβόρες.
 • Χρειάζεται να εξεταστεί σε λίγα μαθήματα για να πάρει πτυχίο και δε διαμένει πλέον στον τόπο των σπουδών του.
 • Εργάζεται ή/και διαμένει σε άλλη πόλη.
 • Σπουδάζει στο εξωτερικό και αναζητά την κατάλληλη υποστήριξη προκειμένου να φτάσει στην ολοκλήρωση των σπουδών και την απόκτηση πτυχίου.

Κατακτήριες Εξετάσεις ΑΠΘ

Κατακτήριες Εξετάσεις ΠΑΜΑΚ